Parelsessies
Met enige regelmaat presenteren wij onder de noemer ‘Parelsessies’ muziek waar een ziel in zit. Americana, Bluegrass, Wereldmuziek. De concerten zijn meestal op donderdag of een zondagmiddag, want dan is ons restaurant ook open.
Alle concerten worden eerst door ons Parelteam nauwkeurig onder de loep genomen voordat zij ons mooie podium mogen betreden.
En wil je voorafgaand aan het concert lekker komen eten? Klik dan hier om te kijken wat er op het menu staat en reserveer een plaatsje in ons restaurant. Reserveren is gewenst, want op = op.
Als met ons wilt corresponderen, stuur dan een mailtje naar cultuur@deparelvanzuilen.nl
- Dit evenement is voorbij.
Een culinaire reis door Korea | Uitverkocht
22 maart @ 6:00 pm - 11:00 pm
Dit is de eerste van een reeks wereldreizen. De Parel van Zuilen heeft het plan opgevat om (hobby)koks met een bijzonder culinair verhaal de gelegenheid te bieden om onder begeleiding van onze eigen koks één avond te schitteren in onze keuken.
En op vrijdag 22 maart gaan we Korea proeven
Buurtgenoot Ohyoon Kwon komt uit Korea en kookt de bijzonderste gerechten. Klassieke Koreaanse gerechten, die u misschien kent, maar ook gerechten waar hij zijn eigen moderne draai aan heeft gegeven. Alle gerechten zijn beproefd, geproefd en getest en worden door Ohyoon, samen met onze koks en gebruikmakend van de technieken die een restaurantkeuken nu eenmaal biedt, zelf gemaakt.
Schrijf u in voor deze culinaire ontdekkingstocht en laat u verrassen
Het menu
Zodra u binnen bent
Een typisch Koreaans welkomstdrankje met een amuse van watermeloen, kimchi, fetakaas en limoensap
De voorgerechtenproeverij
Kimchi-jeon | huisgemaakte kimchi-pannenkoekjes (of vegetarische variant)
Bechu-jeon | gestoomde en gebakken Chinese kool met sojasaus (vegetarisch)
Japchae | lauwwarme aardappelnoedels met diverse groenten (vegetarisch)
Sea bass | ceviche van zeebaars met sap van kimchi, rode biet, bloedsinaasappel, tijm en appel
Of: vegetarisch
Beetroot | ceviche van biet met sap van kimchi, rode biet, bloedsinaasappel, tijm en appel
en optioneel: apart vooraf te bestellen:
Oesters van Ohyoon met drie verschillende smaken: groen, rood en bloedrood
Het hoofdgerecht
Iberico pork
of
Heek
of
Paddenstoelen met Aubergine
Alle geserveerd met rijst, gegrilde kimchi, limoen-ansjovismayonaise en kimchi-mangosaus
Het dessert
Hotteok | rijstpannenkoekje met vanille-ijs, honing, aardbei, pinda en kaneel
Reserveer hieronder uw plaats
Reserveer per persoon uw proeverij (vegetarisch of niet-vegetarisch) U doet hiermee een aanbetaling van € 7,50 en verzekert u van een plaats. Kies vervolgens per persoon uw hoofdgerecht. Hiervoor verwelkomen wij u met het welkomstdrankje en uw amuse. En heeft u zin in de oesters van Ohyoon? Bestel die dan ook. De hele verdere proeverij kost € 38,50 en rekent u gewoon bij uw vertrek af. Wij kijken uit naar uw komst.
Geef bij “extra opmerkingen/bestelnotities” bij uw bestelling aan hoe laat u denkt te komen en of u met een andere besteller samen aan één tafel wilt genieten.