Trouwen

De Parel van Zuilen is een schitterend landhuis, vlakbij het oude dorpje Oud-Zuilen en pal aan de rivier De Vecht. Eén van de officiële trouwlocaties van de gemeente Utrecht. Het is, naast het stadhuis van Utrecht, het enige ‘huis der gemeente’. De Parel van Zuilen beschikt over een sfeervolle raadszaal en een burgemeesterskamer, die van elkaar gescheiden worden door een monumentale schuifdeur. Ideaal voor een plechtigheid met aansluitend een receptie, een lunch, een diner of buffet en een feest. Het aangrenzende terras aan het water is bij deze gelegenheden exclusief voor jullie en jullie gasten.

Wij heten iedereen welkom en zijn in voor bijzondere bruiloften van bijzondere mensen. Traditie, avontuur, romantiek, of thematisch. Wij denken met je mee voor de mooiste dag van je leven. Bij ons zit het bruidspaar altijd op een kus. De Kus van Mae West, het bijzondere bankje van Salvador Dali.
Het huwelijksbootje nemen wij letterlijk. Op elk gewenst moment van de dag of avond kun je varend aankomen of vertrekken. Of je kunt er met je gasten even tussenuit met een aantal sloepen, eventueel met schipper.