Parelsessies
(Bijna) elke maandag en zo vaak als het kan presenteren wij onder de noemer ‘Parelsessies’ muziek waar een ziel in zit. Americana, Bluegrass, Wereldmuziek. Vanaf 2019 gaan we soms op andere dagen programmeren. Goede artiesten kunnen nl. niet altijd op een maandag. Let dus goed op de dag.
Alle concerten worden eerst door ons Parelteam nauwkeurig onder de loep genomen voordat zij ons mooie podium mogen betreden.
En wil je voorafgaand aan het concert lekker komen eten? Klik dan hier om te kijken wat er op het menu staat en reserveer een plaatsje in ons restaurant. Reserveren is gewenst, want op = op.
Als met ons wilt corresponderen, stuur dan een mailtje naar cultuur@deparelvanzuilen.nl

- Dit evenement is voorbij.
Indonesische week van 11 tot en met 17 januari | Helaas Uitverkocht
29 december 2020 @ 8:00 am - 16 januari 2021 @ 10:00 pm
€26Bestel hier uw lekkere volle Indonesische tafel. U kunt kiezen uit een vlees- en een vegetarische variant.
Bent u met zijn tweeën? dan is allebei de varianten kiezen een aanrader. Bestel voor 22.00 uur ’s avonds voor de dag erop. Eerder bestellen kan altijd natuurlijk.
Haal uw maaltijd op tussen 17.00 en 18.30 uur. Uw naam staat op ons lijstje dus een bevestigingsmail of bestelnummer is niet nodig.
Voor de vleesliefhebbers:
- Soep Telor (groentebouillon met ei)
- Rendang uit Java (rundvlees)
- Babi Ketjap (varkensvlees)
- Drooggebakken gemarineerde tempeh
- Telor Masak Bali (hele eieren in een sausje)
- Sajoer Lodeh
- Gebakken Basmatirijst
- Atjar Tjampoer (lekker tafelzuur)
- Rempejek (superlekkere gebakken pinda’s in deeg)
- Seroendeng (kokosrasp met pinda’s)
- Cassavekroepoek en kroepoek Udang (home-baked)
- Spekkoek
Voor de vegetariërs:
- Soep Telor (groentebouillon met ei)
- Rendang van Jackfruit
- Gado Gado met huisgemaakte pindasaus
- Drooggebakken gemarineerde tempeh
- Telor Masak Bali (hele eieren in een sausje)
- Sajoer Lodeh
- Gebakken Basmatirijst
- Atjar Tjampoer (lekker tafelzuur)
- Rempejek (superlekkere gebakken pinda’s in deeg)
- Seroendeng (kokosrasp met pinda’s)
- Cassavekroepoek en kroepoek Udang (home-baked)
- Spekkoek